вторник, 10 април 2012 г.

Американец посвети две песни на Касиел


Сн. СЛАВ


Актрисата подари парчетата на Иво и Силвия от "Стар машин"


Боряна АНТИМОВА

Американският бизнесмен и талантлив музикант Джошуа Харис Бел се влюбил в актрисата Касиел Ноа Ашер. Вдъхновен от нея, той композирал две парчета в стил брит поп, които й посветил, потвърди тя пред “Преса”.

“Историята с този човек е много романтична. След една година изключителна кореспонденция, ние се видяхме, влюбихме и той написа парчетата като благодарност за това, което се случи. От две години стоят в мен и вече намериха изпълнителите си – Иво и Силвия от “Ангелите на Касиел”, разказа актрисата.

Джошуа е с вълнуващо музикално минало. През 1998 г. е бил вокалист на британската група MUSE преди Матю Белами, а след напускането й се връща в Щатите. Основният му бизнес е борсови инвестиции, пише и музика за реклами, а други неща композира само за удоволствие.

“Не обичам много да говоря за личния си живот, важното е, че от тази любов се роди прекрасна музика. И че той направи страхотен жест към Иво и Силви, като им позволи да изпълняват два абсолютни хита, които ще бъдат първите техни сингли от бъдещия албум.

Джошуа го реши, след като му пратих техни изпълнения от “Стар Машин”. Това е голяма победа за българския пазар, където победители от музикално риалити си чакат първия сингъл с месеци и понякога – с години. Както и очаквах, талантът на Иво и Силви се оценява повече навън, отколкото тук”, сподели с тъга Касиел.

В паузите между репетиции в театъра и снимки в киното дамата търси спонсори за клипове към синглите, чиято премиера ще е в края на април в клуб 414. “Надявам се да завъртя колело, което никога не съм въртяла!”, допълни амбицирано дамата.


Сн. ЛУБРИ

Както “Преса” пръв писа, поредната страст на артистичната дама е да продуцира акустични концерти. Първият от серията проекти - TOXIC е с вокалисти Иво Желев и Силвия Станоева от “Ангелите на Касиел”, и със специалното участие на Блаже Димитров - китара и Иван Тотев – клавишни. Ще бъде представен на 11 април в столичния клуб “Преди 10”.

“От проекта мирише на барут и включва 19 от най-звездните, вълнуващи, трудни, диви, любовни, еротични световни песни... Актьори, които пеят феноменално, или певци, които играят така, както дишат? Ангели или демони? Нека другите преценят”, обясни разпалено Касиел.
Ще прозвучат неочаквани версии на Бионсе, Шиниъд О`Конър, Дейвид Бауи, Джордж Майкъл и други велики изпълнители и групи.

Следващата цел на амбициозното творческо трио - Касиел, Иво и Силвия е съвместен концерт с Нов Симфоничен Оркестър.

Още за Касиел, "Ангелите..." и плановете им - ТУК

Публикувано във в. "Преса", 10 април 2012 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар