петък, 13 юли 2012 г.

Какво животно си според месеца на раждане


walpapers.blogspot.comДревен индиански хороскоп


Януари – леопардИзключителен хъс за живот. Много амбициозни и стъпили здраво на земята хора. За леопардите няма невъзможни неща. Смели и разумни, избягват неискрените хора.


varbak.com

Февруари - видра


Тези хора са много възприемчиви и кадърни. Не умуват, когато имат шансове за успех. Видрите са създадени за благородни и смели начинания. Не се предават лесно. Добри приятели са.


it-studio-bg.com

Март - сърна


Истински живак. Сърните са много сладки, но трудно прощават. Понякога са големи инати. Иначе са сърдечни и слънчеви. Често се доверяват на неподходящи хора.


download.idg.bg

Април - кон


Големи инати са. Конете могат да бъдат много всеотдайни, стига да спечелиш доверието и уважението им. Съвкупност от силни черти на характера. Обичат прямите отношения и са много благородни. Смели и решителни!


ecomedia.bg

Май - елен


Еленът има силна връзка със земята. Оттам идва уравновесеният и земен характер на тези хора. Имат положителен заряд и голям потенциал. Хубави хора са.


all-hd-wallpapers.com


Юни - пума


Много силно развито шесто чувство. Пумите имат дарба да усещат нещата. Общителни и чаровни. Много тактични са, стараят се да не обидят никого. Лесно се привързват,, но не търпят предателство и лицемерие. Умеят да обичат!


balkanite.ethosfilm.net


Юли - рис


Девизът на риса е “Никога не падам по гръб”. Имат силно развита интуиция и лесно разпознават искреността от фалша. Отличават се с нюх към нещата и са много добри партньори в любовта.


avangardi.blog.bg


Август - бизон


Победата е в кръвта на бизона. Характерът на тези хора им позволява да постигнат много с малко усилия. Свободолюбиви са и трудно може да се намери някой, който да им казва как да си живеят живота. Не се спират пред нищо, когато имат цел.


sunhome.ru


Септември - китМного скрит потенциал и неизчерпаема енергия. Китовете имат големи възможности, но са скромни и отстъпчиви. Понякога са склони да се доверяват на неподходящи хора. Обичат сигурността и са земни в много отношения.


zaedno.okolosveta.com


Октомври - кондор


Кондорите са хора с възможности. Размахът на крилете им е нищо в сравнение с умствения потенциал, който те притежават. Имат силно развито чувство за чест и справедливост. Грижовни родители. Смели и прями.


walpapers.blogspot.com


Ноември - мустанг


Мустангът обича да препуска на воля. Трудно е да го накараш да промени решението си. Честен, свободолюбив и непокорен. Чаровен и взискателен към партньорите си. Изисква вярност и преданост.


animalpictures1.com


Декември - лама


Широко скроени хора. Обичат пътешествията. Търсачи на силни усещания. Ламите имат голям потенциал, стига да се потрудят малко. Големи образи са. Весели и привлекателни.

2 коментара: