петък, 13 юли 2012 г.

Какво животно си според месеца на раждане


walpapers.blogspot.com



Древен индиански хороскоп


Януари – леопард



Изключителен хъс за живот. Много амбициозни и стъпили здраво на земята хора. За леопардите няма невъзможни неща. Смели и разумни, избягват неискрените хора.


varbak.com

Февруари - видра


Тези хора са много възприемчиви и кадърни. Не умуват, когато имат шансове за успех. Видрите са създадени за благородни и смели начинания. Не се предават лесно. Добри приятели са.


it-studio-bg.com

Март - сърна


Истински живак. Сърните са много сладки, но трудно прощават. Понякога са големи инати. Иначе са сърдечни и слънчеви. Често се доверяват на неподходящи хора.


download.idg.bg

Април - кон


Големи инати са. Конете могат да бъдат много всеотдайни, стига да спечелиш доверието и уважението им. Съвкупност от силни черти на характера. Обичат прямите отношения и са много благородни. Смели и решителни!


ecomedia.bg

Май - елен


Еленът има силна връзка със земята. Оттам идва уравновесеният и земен характер на тези хора. Имат положителен заряд и голям потенциал. Хубави хора са.


all-hd-wallpapers.com


Юни - пума


Много силно развито шесто чувство. Пумите имат дарба да усещат нещата. Общителни и чаровни. Много тактични са, стараят се да не обидят никого. Лесно се привързват,, но не търпят предателство и лицемерие. Умеят да обичат!


balkanite.ethosfilm.net


Юли - рис


Девизът на риса е “Никога не падам по гръб”. Имат силно развита интуиция и лесно разпознават искреността от фалша. Отличават се с нюх към нещата и са много добри партньори в любовта.


avangardi.blog.bg


Август - бизон


Победата е в кръвта на бизона. Характерът на тези хора им позволява да постигнат много с малко усилия. Свободолюбиви са и трудно може да се намери някой, който да им казва как да си живеят живота. Не се спират пред нищо, когато имат цел.


sunhome.ru


Септември - кит



Много скрит потенциал и неизчерпаема енергия. Китовете имат големи възможности, но са скромни и отстъпчиви. Понякога са склони да се доверяват на неподходящи хора. Обичат сигурността и са земни в много отношения.


zaedno.okolosveta.com


Октомври - кондор


Кондорите са хора с възможности. Размахът на крилете им е нищо в сравнение с умствения потенциал, който те притежават. Имат силно развито чувство за чест и справедливост. Грижовни родители. Смели и прями.


walpapers.blogspot.com


Ноември - мустанг


Мустангът обича да препуска на воля. Трудно е да го накараш да промени решението си. Честен, свободолюбив и непокорен. Чаровен и взискателен към партньорите си. Изисква вярност и преданост.


animalpictures1.com


Декември - лама


Широко скроени хора. Обичат пътешествията. Търсачи на силни усещания. Ламите имат голям потенциал, стига да се потрудят малко. Големи образи са. Весели и привлекателни.

11 коментара:

  1. Thanks for the post. Very interesting post. This is my first-time visit here. I found so many interesting stuff in your blog. Keep posting.. eset-internet-security-crack

    ОтговорИзтриване
  2. This article is so innovative and well constructed I got lot of information from this post. Keep writing related to the topics on your site. wondershare-filmora-crack

    ОтговорИзтриване
  3. https://borianaantimova.blogspot.com/2012/07/blog-post_13.html?showComment=1535338805908#c8047548917578204036

    ОтговорИзтриване
  4. This design is wicked! You most certainly know how to keep a reader amused.
    Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Great job.
    I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it.
    Too cool!
    adguard free license key
    bluebeam product key
    airparrot keygen
    wps office activation code free
    lansweeper crack
    Crack Like

    ОтговорИзтриване
  5. https://newcrackkey.com/microsoft-office-2013-crack/ Keyboard highlighting shows correct finger placement. Sound and color highlighting notify you of mistakes. Printable course completion certificates. Import custom lessons, drills, and tests.

    ОтговорИзтриване
  6. Everything is very open with a very clear description of the issues. It is really informative. This article is extremely helpful. Thanks for sharing. You Can free download it: Router Scan

    ОтговорИзтриване