събота, 15 декември 2012 г.

Какъв си според деня на раждане



Ако човек прочете публикуваните по-долу характеристики, ще си каже, че хора с лоши качества няма. Голямата ни трагедия е в това, че не познаваме добре силните си страни, а се стремим да правим неща, в които не сме толкова добри. Тези оценки могат да ни помогнат да откроим добрите си качества и да ги използваме по-ефективно.

1 Емоционален, жизнен и амбициозен човек с много интереси. Практичен идеалист, който разчита на себе си и на своите достойнства. Обича сам да си върши работата. Отличава се с творческа  и изобретателна мисъл, индивидуализъм, воля, решителност, с голям запас от неизразходвани сили, чувства и енергия.

2 Тази рождена дата е типична за човек идеалист, привързан към традиционните стойности. Той е с вродено чувство за справедливост, методичност и дисциплинираност в работата. Социално мотивиран, ангажиран и общителен, с развито въображение и интуиция. Той е чувствителен и възприемчив, с развити инстинкти и силна привързаност към семейството.

3 Добронамерен и общителен човек с развито въображение, с изострено чувство за чест и лично достойнство. Стреми се към хармония и равновесие в личния и деловия живот. Надарен е с жизнена енергия, младежки дух, спонтанност, реализъм и комуникативни способности.

4 Скромен, дискретен и обективен човек, пораждащ доверие. Отличава се с упоритост и сила на духа, с наблюдателност, аналитизъм и умение за точна преценка. Той е личност, вярна на чувствата и традициите. Подвластен е на своя рационализъм и високи амбиции.

5 Енергична, инициативна и адаптивна личност с магнетично излъчване. Родените на този ден се отличават с активност, високи изисквания и максимализъм. Обичат движението и разнообразието.

6 Благороден, честен и прецизен човек, убеден, че съдбата го води във вярната посока. Отличава се с лоялност, справедливост, всеотдайност и естетически усет. Стреми се към успешна кариера.

7 Аналитичен, с лидерски заложби, независим човек. Отличава се с критичен усет, взискателност и селективност по отношение на средата и обкръжението. Всеотдаен е обаче към семейството и любимите хора.

8 Решителна и градивна личност със силен, своеобразен, магнетичен и целеустремен характер. Отличава се с креативност, оригиналност, спонтанност, ярко изявени амбиции и умение за отстояване на личните интереси. Рационален е, притежава лидерски, организаторски качества и развит интелект.

9 Енергичен, амбициозен и упорит човек, отличаващ се с обаяние, дързост, общителност и идеализъм. Съзидателна личност със съзнание и интуиция, отворени към света. Присъщи са му умението да общува и да убеждава околните при комуникация.

10 Енергичен, оригинален и всеотдаен човек, която залага много за успеха на своите начинания. Не се страхува да губи и обикновено постига целите и реализира желанията си. Отличава се с ярко изразена добронамереност във взаимоотношенията с другите.



11 Градивна и взискателна личност с развито въображение, често привличана от риска. По природа е жизнен, спонтанен, дързък, любознателен, изобретателен и романтичен. Отличава се с чувствителност, възприемчивост, умение за изразяване и бързи реакции.

12 Спокоен, земен, градивен и приспособим човек, който цени дребните радости в живота. По природа е комуникативен, жизнен и спонтанен. Стреми се към оригиналност и равновесие. Отличава се съ силен характер и запомнящо се присъствие.

13 Човек със силен, инициативен характер и ярко изразен авторитет. Отличава се с последователност, практицизъм и обективност. Той е убедителен и изразителен, с което поражда доверие. Умее да използва ефективно качествата и влиянието си над другите.

14 Жизнена, темпераментна, решителна личност, с целенасочен, независим и разкрепостен характер. Бързо възприема, изпълнява и обича да експериментира. Притежава собствен стил и методи на работа. Постига добра съвместимост с хора с идентични на неговия интелект и идеи.

15 Човек на енергичните действия, стремящ се към бързи успехи. Инстинктивна, чувствителна и емоционална натура, податлива на моментни впечатления и оценки. Използва живият си интелект в служба на толерантния си и целенасочен характер.

16 Предпазлив и взискателен човек, но и жив, независим и услужлив. В същото време е решителен, предвидлив, уверен в себе си, целенасочен в действията и решенията си. Притежава ярко изразена чувствителност, идеализъм, стремеж към открояване в тълпата и търсене на изключителното в живота.

17 Действен и обаятелен човек със силен, доминиращ характер. Умее да отстоява личните си цели и интереси. Притежава жив интелект, спонтанна мисъл и умение за бързо реагиране. Практичен, съобразителен реалист, упорит и амбициозен. Надарен е с голям запас от творческа енергия и оригиналност.

18 Смел, прям и борбен човек с отворено съзнание, стремеж към победа и познания. Притежава силна воля и е артист по душа. Отличава се със силно развито въображение и творчески способности и идеи. Интуитивен и емоционален.

19 Жизнен и независим човек с доминиращо лично присъствие. Стреми се към налагане, надмощие и повече свобода в действията. Обикновено е подвластен на своето усърдие, страсти, импулсивност и амбиции.

20 Общителна и романтична личност, стремяща се към справедливост и красота. Притежава градивно въображение и интелект. Родените на тази дата са чувствителни и спонтанни хора с логически и аналитични способности.



21 Човекът, роден на тази дата, е добър стратег и обича да се налага. Надарен е с богато въображение, естетизъм и силно развит интелект. Естет с развити артистични заложби, много любознателен, стреми се към непрекъснато повишаване на квалификацията си.

22 Човек със силен, интуитивен и импулсивен характер. Свикнал е да разчита на собствените си сили и възможности. Идеалист с нетрадиционно мислене, изострена чувствителност и високи амбиции.

23 Родените на този ден се отличават с младежки дух, спонтанност, възприемчивост и развито въображение. Това са хора работоспособни, приспособими, със съзидателен практицизъм, но и емоционални и склонни към състрадателност. Инициативни и уверени в себе си личности.

24 Родените на тази дата са импулсивни, склонни често да се влюбват, с артистичен темперамент. Имат силно развит инстинкт за притежание. Отличава се със скромност и чувствителност.

25 Възприемчиви личности с изобретателен, взискателен и интуитивен характер. Това са хора съзидателни и със силно развита избирателна способност. Те са находчиви, деловити, със силна воля и издържливост. Добри, честни и справедливи хора, съпричастни към чуждите проблеми.

26 Родените на тази дата са хора със силен характер, борбени, амбициозни, самопожертвувателни и артистични. Надарени са с действеност, общителност, взискателност и щедрост.

27 Това са личности със самостоятелен и амбициозен характер, с развито въображение и нестандартни идеи. Притежава управленски способности. Отличава се със спонтанност и чувствителност.

28 Родените на тази дата са отзивчиви, изпълнителни и диалогични, чувствени, емоционални и с високи имбиции. Притежават доминиращ характер, воля и мотивиращи цели и интереси. Умеят успешно да преодоляват изпитанията.

29 Това е горда, артистична, амбициозна и щедра душа. Интелигентна, с изострени сетива и амбиция, стигаща докрай в реализацията на своите планове и идеи. Борбен, смел и всеотдаен човек, ефективен в екипна съвместимост.

30 Смела, предприемчива и уверена в себе си личност. Грижи се за външния си вид, обича удобствата. Жизнен, общителен, отзивчив и лоялен в отношенията с другите човек. Атрактивен, със силно развити въображение, интуиция и категоричност в мненията.

31 Енергичен, делови, практичен, организиран и усърден човек с лидерски качества и заложби. Отличава се със съзидателност и добри идеи, със способност за бързи анализи, с компетентност и богати познания в определена област. Социално приспособим, умее да се изразява убедително.

Няма коментари:

Публикуване на коментар