четвъртък, 27 декември 2012 г.

Каква жена си според месеца, в който си родена? (част 2)

"Красивата жена" Джулия Робъртс е родена на 28 октомври 1967 г.


Мила, потайна, свръх чаровна или пък фатална жена… Казват, че основните черти на характера при дамите зависят от месеца, в който са родени. Вижте какво разкрива вашият за личността ви.

Юли


Юлските мацки са много потайни. Малцина са тези, които реално допускат до себе си. Освен това са и много честолюбиви, рядко ще ги видите да потъпчат гордостта си в името на нещо друго, освен любовта. Не обичат конфликтите, затова и се държат любезно с хората. Често страдат по миналото си. Ако такава жена се влюби във вас, трябва да знаете, че най-голямата ви грешка ще е да я пренебрегнете или пък да й дадете повод за ревност.

Август


Уникална комбинация от щедрост и… егоизъм! Не си играйте с тези мадами, защото рано или късно ще ви излезе през носа. Въпреки че са ведри и с невероятно чувство за хумор, те не позволяват на никой да им се качи на главата. Ако пък това се случи, рано или късно така ще се сгромоляса от там така, че ще се чуди какво става. Обичат да са център на внимание. Никога не страдат от липса на мъжко внимание, но си падат малко неверни.

Септември


Те са кротки, дисциплинирани, обичат да спортуват и гледат на живота откъм практичната му страна. Никога не прощават предателството. Така че гледайте да не ги подведете, защото ще ви отмъстят. И то по най-гадния начин. Септемврийските момичета си падат по дългите връзки. Трудно ще си легнат с мъж само заради секса. Но пък от друга страна са страшно критични към партньора си. Имат големи изисквания и държат той да ги покрива.

Една от най-харесваните жени Моника Белучи е родена на 30 септември 1964 г.


Октомври


Жените, родени през октомври, обичат да се правят на „мъжки момичета“. Демонстрират силна независимост и решителност. Истината обаче е, че са страшно емоционално раними. Рядко плачат пред други хора, но пък редовно го правят, когато са сами. Те са много високо интелигентни и могат да намерят общ език и с най-трудните характери. Обичат да дават съвети и най-добре се вслушвайте в тях. Защото имат уникалната способност винаги да се оказват прави.

Ноември


Ноемврийските мацки винаги са един ход напред. Прозорливи, смели, усещат лъжата от километри. Искат всичко да става по техния начин, може би и затова са по-избухливи. Както са мили и усмихнати, така могат да ви залеят със злобни обиди. Покорят ли сърцето на някой мъж, завинаги си запазват място в него. Едно трябва да знаете за момичетата, родени през ноември – ако не сте готови да чуете истината, никога не ги питайте за мнението им!

Декември


Нетърпеливи, прибързани, но пък родени с много късмет. Тези момичета винаги намират начин да излязат от всяка ситуация. С тях е много забавно. Знаят как да ви разсмеят и предразположат. По принцип са нужни само няколко минути, за да останете очаровани от тях. Най-хубавото е, че изобщо не са егоистични. Но пък понякога дразнят с наивните си планове и схващания за живота.
Източник: beu.bg

1 коментар: