петък, 14 декември 2012 г.

От какво се страхуват хората от различните зодии


 

Овен


Смелият Овен, който винаги има блестящи идеи, най-много се страхува от липсата на цел в живота. Представителите на тази зодия кипят от енергия и затова трябва да работят повече, за да я изразходят.
Другото нещо, което ужасява Овните, е липсата на близки хора, с които да споделят своите идеи.


Телец


Телците са целеустремени и затова винаги постигат своите цели. Представителите на тази зодия се страхуват да не изгубят вътрешния си мир, защото когато са спокойни, тогава всичко се случва от само себе си.


Близнаци


Близнаците са невероятни дърдорковци. Те не спират да говорят и за всичко имат мнение. Най-големият им страх е да не изгубят изведнъж дар словото си, защото благодарение на него се превръщат в душата на всяка компания.


Рак


Представителите на тази зодия са изключителни домошари. Раците са много внимателни с хората около себе си, особено със своите близки. Те най-много се страхуват от това да не бъдат замесени в скандали.


Лъв

Лъвовете са невероятно ревниви и винаги пазят своята територия. Те изпитват ужас от мисълта, че могат да останат без близки и приятели.


Дева


Девите са големи перфекционисти. Представителите на тази зодия искат всичко около тях да е подредено и чисто. Те се боят от много неща, но на първо място се нарежда страхът от болести.


Везни


Като че ли Везните винаги са влюбени. Любовта е нещото, което ги движи напред и им дава сили абсолютно винаги. Но те се тревожат от мисълта, че може би ще си изберат грешен партньор.


Скорпион


Скорпионите обичат да показват силата си. За съжаление това е единствената зодия, която толкова мрази враговете си. Изпитват страх от това, че могат да изгубят силата си.


Стрелец


Стрелците са едновременно нежни, но наред с това са и целеустремени. Подобно на Овена ценят свободата си и най-много се страхуват да не намерят това, което търсят.


Козирог


Представителите на тази зодия винаги се вслушват в съветите на другите. Но най-големият им недостатък е, че „плащат” данък обществено мнение. Страхуват се какво ще кажат другите и затова почти никога не се решават на важна крачка.


Водолей


Водолеите се чувстват добре, когато са сред повече хора. В противен случай изпадат в депресия и се отдават на саморазрушение. Страх ги е да не останат сами.


Риби


Те са най-големите мечтатели. Нежни и емоционални, Рибите се страхуват от това да не могат да изразят своите чувства към останалите, особено към любимия човек.


















По сп. “Зодии”

Няма коментари:

Публикуване на коментар