петък, 21 декември 2012 г.

Каква жена си според месеца, в който си родена? (част 1)

Анджелина Джоли е родена на 4 юни 1975 г.

Има десетки фактори, които определят характера на една жена. Излиза, че и месецът, в който е родена, е един от тях. Чети по-надолу, може пък и да научиш нещо ново за себе си…

Януари

Януарските дами са сериозни и консервативни, но и много амбициозни. Много обичат да критикуват. Рядко излизат от кожата си, но случи ли се, гледайге да не сте им пред очите. Не си падат по проявата на чувства, така че не чакайте да ви се умилкват като котета. Те допускат до себе си само хора, за които смятат, че са на тяхното интелектуално ниво и които споделят техните виждания.

Февруари

Тези жени са с по-абстрактно мислене. Не всеки е способен да ги разбере. Често сменят настроенията си, което значи, че ще трябва да подхождате към тях с търпение. Но пък са страшно романтични. За любимия човек са способни на абсолютно всичко. Стига обаче той да не ограничава свободата и. Направи ли го, няма да ги види повече.

Март

Те са много симпатични, докато не ги ядосаш с нещо. Тогава ще те разбият на пух и прах. Иначе са всеотдайни и грижовни. Да си в компанията им е истинско удоволствие. Типично за тях е едно особено излъчване, което те грабва само като ги погледнеш. Само че трудно се влюбват. При тях не минават номерцата, които впечатляват останалите жени.


Шарън Стоун е родена на 10 март 1958 г.


Април

Тези жени са дипломатични. С тях лесно се общува, но понякога са склонни към самосъжаление. Затова ще е добре да им обръщате по-специално внимание. В повечето от тях се крие страшно силна ревност, която, щом избухне, опустошава всичко около себе си. Но пък спечелите ли уважението на априлско момиче, тя винаги ще е на линия да ви помогне.

Май

Много упорити, понякога коравосърдечни, но верни до край на своята кауза. Дамите, родени през май, като цяло са с много красив външен вид. Но, в комбинация с тежкия си характер, стават опасни за всеки мъж, дръзнал да се влюби в тях. Имат склонност към прахосничество. Което пък не е голям проблем, защото винаги намират начин да излязат от финансовите затруднения.

Юни

Страшно любознателни и умни момичета. Много креативни и общителни. Само че са крайни в изказванията си и често засягат околните. Но смятат, че така е редно – по-добре истината в очите, отколкото зад гърба. Друга лоша черта е склонността им да притискат хората. Няма да е зле да се опитат първо да помислят, а след това да говорят.
Източник: beu.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар