сряда, 31 октомври 2012 г.

Bon Jovi тръгват на европейско турне от София





31 октомври, Balkan Entеrtainment Company

BON JOVI - BECAUSE WE CAN – THE TOUR

"Най-добрите просто станаха още по-големи! Те отново ще екзалтират хиляди фенове със своя знаменит рок стил. Bon Jovi тръгват на турне през 2013, за да напълнят стадиони и големи зали по целия свят с “BON JOVI Because We Can – The Tour.” Те ще поставят своя неподражаем огнен знак върху цялата планета", пишат в сайта си организаторите от Balkan Entertainment Company. Вече няма въпросителни и догадки - информацията е официална.

Стартът на турнето е в Северна Америка през февруари, тъкмо на време за празника на влюбените Свети Валентин. После идва ред на Европа, като не случайно първата дата на Стария континент е в Софиял. Паметното събитие ще се случи на 14 май 2013, а мястото е Националният стадион Васил Левски.

 Под мотото “Because We Can”, в центъра на столицата ни рокаджиите ще забият мощно своите ненадминати хитове като “Livin’ on a Prayer,” “You Give Love a Bad Name,” “Who Says You Can’t Go Home,” “It’s My Life” и много други. Както и съвсем нови парчета от предстоящия албум “What About Now”, който се чака през пролетта на 2013 и който ще презареди дори още повече амунициите в огромния арсенал с хитове на бандата! Родните фенове ще бъдат първите сред колегите си в цяла Европа, които ще станат част от това невероятно и толкова чакано преживяване.

Европа ще бъде последвана от Далечния Изток, Латинска Америка и Австралия. Завръщането на бандата през 2013 ще бъде връхна точка в невероятния им път, осигурил на Bon Jovi статута на една от най-добрите лайв рок банди на всички времена – с над 2,700 концерта в над 50 държави, пред над 35 милиона фена. И с достигането на номер 1 успешно световно турне два пъти само за три години.

С едни от най-великите песни в историята на рокенрола, Bon Jovi са продали над 125 милиона копия от своите албуми и са постигнали звездни висини на признание в своята кариера.





 Официалният старт на продажбите за мега концерта е точно в 9.00 сутринта на 5 ноември 2012 (понеделник), във всички каси от мрежата на Eвентим (Пълен списък с каси: http://www.eventim.bg/bg/biletni_kasi) . От 9.00 часа на 1 ноември (четвъртък) започват  предварителните продажби онлайн на www.eventim.bg.

Разпределение на местата на стадиона




 Цените на билетите са от 79 лв. до 139 лв. Ограничено количество билети в Диамантения кръг точно пред сцената ще се продават на цена от 199лв.

Седящи категория Бронз /Seated Bronze/ - 79,00 лв.
Седящи категория Сребро /Seated Silver/ - 89,00 лв.
Терен /Standing Regular/ - 99,00 лв.
Седящи категория Злато /Seated Gold/ - 109,00 лв.
Седящи категория Платина /Seated Platinum/ - 129,00 лв.
Правостоящи пред сцена /Standing FOS/ - 139,00 BGL
Диамантен кръг /Diamond circle/ - 199,00 лв.
Седящи ВИП /Seated VIP/ - 199,00 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар