сряда, 10 април 2013 г.

Възхвала на по-зрелите любовници




"Защо да го правим с тях? Защото са страхотни, как защо!", смятат мъжете в САЩ и на Запад. 10 причини един мъж да избере по-възрастна от него жена



Младите мъже, които са имали връзка или просто сексуални контакти с по-зрeли от тях жени, в повечето случаи помнят преживяванията си за цял живот, и то с добро. Може и да не подозирате, но един мъж винаги има ползи от това, че някоя по-възрастна от него жена го е допуснала в леглото си. Тези ползи ще му станат ясни, когато има сериозна връзка с момиче на възраст, близка до неговата.

Единственото негативно нещо, което евентуално може да ви се случи, след като сте правили секс с по-голяма от вас мадама, е, че може повече да не изпитвате удоволствие от секса с по-млади жени и подсъзнателно да търсите опита и уменията на по-зрелите.

И все пак, редно е да систематизираме - ето ви десет причини мъжете да тичаме след по-зрелите дами, наричани в последно време "кугъри".

1. Въпрос на цифри


Възрастта на жената, с която имате връзка или ще имате сексуална връзка, обикновено говори и за опита си в тази насока. Ако е по-голяма, то тя най-вероятно е по-опитна и знае много по-добре какво иска да получи в леглото.

2. По-възрастните жени са по-обиграни


Не само в леглото, но и във взаимоотношенията си с мъжете. Те са имали дълги връзки, може би дори брак зад гърба си и тези връзки неизменно са формирали характера им, както и сексуалното им поведение.

3. Те знаят какво искат


Самочувствието им идва от годините, в които са трупали опит и са комуникирали с различни секс партньори. Опитвали са различни позиции в секса, различни техники, фетиши... И знаят добре какво точно им доставя удоволствие и как да направят така, че да им се случи. Ако една жена не знае какво иска, няма как да насочи мъжа в правилната посока.

4. Знаят също какво искат мъжете


Те искрено се интересуват какво точно искат гаджетата им. Научени са от сексуалните си партньори през годините кои позиции и техники най-много допадат на мъжете и ги карат да реват като лъвове.

5. Искрено се наслаждават на секса


Те прекрасно знаят, че младокът, с когото се вплитат в страстна прегръдка, няма да стане техен съпруг и няма да им направи шест деца. Което автоматично снема напрежението от плещите на мъжа, защото той просто иска да се забавлява, без да се обвързва прекалено сериозно.

6. Осъзнават важността на секса


Те не използват секса като кука, с която да задържат по-младия мъж до себе си.

7. Мъжете се ласкаят от факта, че по-зряла секси жена ги е пожелала


Да бъдеш с атрактивна, секси по-възрастна жена е предизвикателство, което повдига самочувствието.

8. По-зрелите дами обичат да насърчават и насочват по-младите си гаджета


Също така знаят кога трябва да доминират и кога да отстъпят в подчинение. Мъжете усещат тези неща и се чувстват желани и силни.

9. Имат стабилно самочувствие


Което, разбира се, привлича мъжете като магнит. Защото по-младите мъже вече са имали връзки с техни връстнички, които още не знаят какво искат, какво не харесват и какво да дадат на един мъж, за да му доставят удоволствие.

10. Не се страхуват да комуникират с мъжете


Те няма да играят игрички, няма да карат мъжете да чакат на телефона за едно обаждане или sms. Те приближават мъжа, когото харесват и няма да чакат той да направи първата крачка. Открито ще говорят за сексуалните си нужди и желания.

“С две думи, кугърите са супер и ви пожелаваме да се убедите в нашите думи!” – е заключението на мъжете в цивилизованите страни на Запад и отвъд океана. Остава и нашите балкански мачовци да прескочат обидното и унизително отношение към връзките с по-възрастни жени (и към самите дами!) и да опитат…
Източник: YourTango чрез div.bg

още по темата: Да се влюбиш в хлапак

Няма коментари:

Публикуване на коментар