вторник, 23 април 2013 г.

“Ангелът на Касиел” Иво Желев с първи сингъл и клип


Талантливият артист Иво Желев (в средата) вече е търсен и за рекламни клипове


Боряна АНТИМОВА

“Ииии най-накрая излезе дебютният сингъл и клип на Иво Желев! – възкликна неговият ментор и мениджър на всичките проекти на “Ангелитe на Касиел” – Касиел Ноа Ашер. - Само ще кажа ,че в това ненормално време... ще имаме и втори! Както и възможност за албум!Защото Иво е РАЗЛИЧЕН!”, добави амбициозната дама.

Току-що завършилият НАТФИЗ актьор Иво Желев, един от „Ангелите на Касиел”, който заедно със Силвия Станоева стана носител на награда „Икар” за дебют за спектакъла „Клер, Мадам, Соланж”, от година участва заедно с партньорката си и в акустични концерти.

Сингълът и клипът излизат година след като беше реализиран проектът TOXIC, в който двамата млади и изключително талантливи артисти Иво и Силвия изпълниха по впечатляващ начин и с неподражаема техника акустичните версии на 19 световноизвестни парчета. Публиката на актьорското тв риалити по ТВ 7 “Стар машин” в края на 2011 г. пък не може да забрави емблематичното му изпълнение на парчето Imagine на Джон Ленън.

На 14 април Иво представи парчето "Холивуд"
в Студио 5 на НДК
В края на октомври двамата току-що завършили НАТФИЗ артисти Иво и Силвия направиха страхотни роли в спектакъла „Клер, Мадам, Соланж” в Червената къща и наградата им „Икар” за дебют не беше изненада за никого. Както и номинациите за награда “Стоян Камбарев” за “за „безспорно и комплексно развития им актьорски талант, за експлозивния вътрешен импулс, за силната телесна, танцова и вокална експресия и техника, за впечатляващото им партньорство в спектакъла „Клер (Мадам) Соланж” и концертите TOXIC”.

Вдъхновител, режисьор, изпълнителен продуцент и партньор на сцената за двамата е Касиел Ноа Ашер. След края на актьорското риалити “Стар машин” тя не позволи с двамата таланти да се случи това, което обикновено се случва с участниците в тв риалитита – да очакват с години някой да се заеме с реализацията им.

С присъщата си дързост Касиел навря в очите на всички мастити театрали собствения си талант да открива таланти, да вади от тях най-доброто и да довежда нещата докрай, като не зарязва подопечните си веднага след шоуто.

Тя беше и амбициозният ментор, който в тези трудни времена продължи да дава криле на двамата си “ангели” Иво и Силви. Така че сингълът “Холивуд” определено е и нейна заслуга.

Клипът към сингъла беше представен на 14 април в „Студио 5” на НДК с вълнуващ концерт-спектакъл „Холивуд”. На него впечатляващи дуети с младия артист направиха актрисите Койна Русева, Ева Тепавичарова, Лилия Марвиля, Стефка Янорова, Силвия Станоева и Касиел Ноа Ашер. Партнираха им енигматичните музиканти Васил Пармаков (клавишни) и Мирослав Иванов (китара).

Клипът е реализиран по музика на Емилиян Гацов -ЕЛБИ, текст на Харис Дж. Бел, режисьор е Явор Веселинов.Ева Тепавичарова и Лилия Маравиля. Партнираха им енигматичните музиканти Васил Пармаков (клавишни) и Мирослав Иванов (китара).

Клипът и сингълът “Холивуд” са само началото. Никой не се съмнява, че амбиците на триото Касиел, Иво и Силви ще доведат до реализацията на нови проекти и със сигурност – до самостоятелен албум на талантливия Иво Желев.

Проектът отново е финансиран с безценната помощ на Галина Тонева и "Гала филм", фирмата, която продуцира талантливите филми "Кецове" и "Джулай" и постановката "Клер Мадам Соланж".

Още за Касиел, ангелите и проектите:

КАСИЕЛ МЕНАЖИРА АКУСТИЧНИ КОНЦЕРТИ
ПРОЕКТЪТ TOXIC
МОИТЕ КОМЕНТАРИ ЗА ЕДИН СКАНДАЛ И... TOXIC

Касиел и Иво в спектакъла "Клер, Мадам, Соланж"





Няма коментари:

Публикуване на коментар