петък, 25 април 2014 г.

Ал Пачино: Не харесвам жени с цигара и бира в ръкаИскам дете от него”, казва с 40 години по-младата му приятелка Лусила Сола

Боряна АНТИМОВА

"Ще бъда мъж, докато по земята още ходят истински жени; онези жени, които не миришат на цигари и бира, с неподправен чар и доброта; жените, в които още не е умрял майчинският инстинкт", казва любимецът на няколко поколения представителки на нежния пол.

Днес 74-годишният Ал е в щастлива връзка с 34-годишната аржентинка Лусила Сола. Красивата брюнетка също е актриса и е участвала в няколко испаноезични филма. Тя среща Пачино на снимачната площадка - той я режисира в лентата Wilde Salome (“Саломе”). В лентата Ал Пачино е сценарист, режисьор и актьор. Тя представя прочита му на най-противоречивата творба на Оскар Уайлд - едноактната пиеса “Саломе”, написана на френски през 1891 г.

Във фима Лусила е с второстепенна роля, но покорява Ал. Аржентинката говори четири езика: испански, френски, английски и италиански. Заедно с дъщеричката си Камила тя живее с Ал в Лос Анджелис. Двамата обявиха официално връзката си през април 2010 г., но по-късно тръгват слухове за обтягане на отношенията им.

Но през февруари 2012 г. Лусила призна, че иска да има дете от него. Тя има 14-годишна дъщеря Камила от предишна връзка. Ал Пачино никога не се е женил. Има три деца - 22-годишна дъщеря Джули Мари от връзката му с Ян Тарант, и близнаците Антон Джеймс и Оливия Роуз (10) от актрисата Бевърли Д'Анджело. Актьорът не би искал отново да стане баща на 72 години, но приятелката му е на друго мнение.

"Ние, аржентинките, сме много майчински настроени, което може би е причината мъжете да се влюбват в нас. На моменти се замислям дали няма да е чудесно да имам още деца. Но после се разколебавам, като се сетя за безсънните нощи, смяната на памперсите и загубата на свободата, която имам сега", откровеничи Лусила пред британското издание на сп. "Hello".

Тя споделя още, че двамата с Ал Пачино не са говорили за брак и за момента имат прекрасна връзка, която им дава всичко, от което имат нужда. Тя споделя още, че разликата във възрастта не им създава много проблеми, тъй като Ал Пачино е млад по дух. "Той е на много по-млада възраст в емоционален план и всекидневието му е сходно повече с това на мъж на 40 години, отколкото на 72-годишен човек. Освен това е невероятно секси, никой не може да отрече това, нали?", пита риторично Лусила.

Пачино е известен с алергията си към звездния блясък. Преди да се запознае със сегашната си приятелка и да се установи в Лос Анджелис, години наред стои далеч от светската суматоха и живее в скромен апартамент в Ню Йорк.

Българките все още въздишат по героя му от “Усещане за жена” - галантния незрящ ветеран Франк Слейд. Мъжете пък го боготворят заради една от най-великите роли в киното – на Кръстника от едноименния епос.

Малко се знае, че когато е обявен кастингът за филма, Ал настоява за ролята на Кръстника, защото има още едно предимство пред другите. “Аз и в живота съм наследник на мафията. Моят дядо Джерарди идва от градчето Корлеоне в Сицилия. Затова много исках ролята на Майкъл Корлеоне в „Кръстникът“. И никой не вярваше в мен, освен режисьорът Франсис Форд Копола. А като излезе филмът, всички ме поздравяваха”, споделя по-късно Ал Пачино.

Подобно на героя си от "Усещане за жена" Ал Пачино има вкус към неподправения женски чар


Роденият на 25 април 1940 г. в Ню Йорк Алфредо Джеймс Пачино се опитва да приема философски старостта. “Животът е пътуване с влак. Първо минаваш през един дълъг тунел, без да знаеш къде води той. След това, някъде към 50-те, влакът излиза от тунела на светло и в далечината виждаш голяма планина — крайната цел на пътуването. Аз вече зърнах планината. Това е едно ужасно усещане, което смразява кръвта”, споделя звездата.

Последният режисьорски проект на Ал Пачино е филмът "Мешуга". Сценарият на лентата е по романа на Исак Зингер, който през 1978 г. получава Нобелова награда за литература. Драмите в "Мешуга" са своеобразно продължение на "Шоша", първата част от епоса. Ал Пачино трябва да влезе в ролята на главния герой Арел. В превод от староеврейски "мешуга" означава човек, който е изгубил ума си, така че ролята отново се очертава като предизвикателство за неостаряващия Ал.


"Холивуд ли? Не мога да живея там. Аз съм си нюйоркчанин", казва днес звездата

Няма коментари:

Публикуване на коментар